Litteratur Om Poker

Litteratur Om Poker

Poker er sannsynligvis et av de mest kjente kortspillene i hele verden. Det er et fenomen som har tatt verden med storm, og spillet har skapt massive overskrifter opp igjennom tidene. Det er et kortspill som har skapt engasjement blant mange, og har i dag fått mange tilhengere. I dagens samfunn har poker blitt en sensasjon blant de interesserte, og det blir satt i gang turneringer med store pengepremier på bordet. Samtidig er det også et populært spill en lørdagskveld med gjengen.

Spillet i seg selv går hovedsakelig ut på å kunne holde kortene for seg selv og ikke selge seg ut. Man må være villige til å lese andre mennesker godt, samtidig som man ikke lar seg selv bli lest. Jeg har ingen planer om å gå dypt inn i spillets formål og regler fordi det er opp til enhver som leser denne teksten å gjøre. Dette er simpelthen en liten forsmak på den kunnskapen man vil tilegne seg hvis man setter seg dypere inn i pokerverdenen.

Gode tips

Ettersom populariteten til pokerspillet har vokst, har mange ønsket å videreformidle den informasjonen som vil hjelpe en hverdagslig pokerspiller. Det har blant annet blitt skrevet en rekke bøker om dette temaet, og jeg ønsker å ta for meg noen av bøkene som står fram i pokersamfunnet. I tillegg kan man også besøke ulike nettsider, hvor poker-nyheter.com er en god og troverdig kilde når det kommer til å finne hjelpemidler. Ulike bøker er skrevet med ulike formål, og noen av dem fokuserer på veldig grunnleggende egenskaper, mens andre fokuserer bare på turneringer eller mer profesjonelle tilstelninger.

En bok som fokuserer spesielt på turneringer er boken «Hold’em med Harrington» skrevet av Dan Harrington. Den tar for seg de ulike elementene av en turnering og hva som er viktig å passe på, både når det kommer til selve spillet, men også når det kommer til å forholde seg til andre mennesker og pengene som er i vinnerpotten. Boka i seg selv er delt inn i tre deler og hver av de inneholder forskjellige hovedtemaer.

En viktig bok

En annen must-have pokerbok er den svenske pokerspilleren Dan Glimnes «Pokerhåndboka: alt om pokerspill og hvordan du vinner». Denne boken blir nærmest sett på som en bibel for mange pokerspillere på alle nivåer. Denne boken fokuserer ikke bare på det grunnleggende, men går også så langt som å gjøre deg til en vinner. Den beskriver både det grunnleggende pokerspillet, men gir også ut ulike strategier og taktikker man kan bruke når man selv spiller. Boka inneholder i tillegg mye humor og gir et innblikk i hvordan den mer glamorøse pokerhverdagen er, for eksempel i Las Vegas.

I denne teksten ønsket jeg å framheve, og kanskje gi et lite innblikk i, hvordan poker påvirker mange flere enn det vi tror. Pokerspillet er en form for gambling som lenge har vært et populært og hjertenært spill for mange. I dag har det blitt en av de største attraksjonene, spesielt i den amerikanske byen Las Vegas hvor kortspillet, og gambling, har innfunnet seg som en av hovedattraksjonene. For å sette seg inn i spillet, har jeg foreslått to bøker som er meget nyttige når det kommer til både generell pokerspilling, og også turneringsspill og pokerspill på et høyere plan.