For meg har litteratur alltid vært en stor interesse og det er nettopp derfor jeg har lyst til å dele denne interessen med deg. Det finnes så mange gode forfattere der ute som fortjener enda mer oppmerksomhet. Så mye god journalistikk som folk burde få øynene opp for.

Hvorfor har jeg laget denne bloggen?

For å få folk til å lese mer, for å få folk til å ha lyst til å lære mer. Dette er noe jeg brenner for og som jeg vil bidra til. Jeg mener selv at jo flere stemmer som bidrar til litteraturdebatten, jo bedre, så her er jeg! Det å dele litteratur med andre er helt fantastisk. Det å finne bøker som passer for flere enn bare meg er også veldig spennende.

Hvorfor lese?

Dette er et spørsmål jeg får ofte og det er veldig vanskelig å svare på. Man leser jo for å lære, men man kan også lese for å slappe av. Du må bare finne din grunn til å lese. Den kan være helt annerledes enn min grunn, men så lenge du leser så er jeg fornøyd. Jeg mener ikke at teknologi er dårlig, jeg mener bare at det finnes ikke noe så deilig som å sette seg ned med en god bok!

Kontakt

Hvis du har lyst til å kontakte meg på denne bloggen med innspill, er dette noe du kan gjøre om du ønsker. Det å få tilbakemeldinger slik at jeg kan forbedre denne siden er noe jeg er veldig opptatt av.

Håper du finner noe på denne siden som inspirerer deg eller som gjør at du lærer noe nytt.

God fornøyelse!